Нова Hyundai Elantra вперше стала гібридною (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова Hyundai Elantra вперше стала гібридною (фото)

Технології&Авто
1520
У Голлівуді відбулася прем’єра Hyundai Elantra сьомого покоління. Новинка перебралася на нову платформу, збільшилася в розмірах, отримала новий кузов в стилі чотиридверного купе з похилим дахом і сильно нахиленими задніми стійками. Заодно модель обзавелася новою технікою і гібридною модифікацією.
Дизайн екстер’єру зазнав кардинальних змін. Elantra, що змінила покоління, приміряла нову фірмову стилістику Parametric Dynamics, характерні риси якої – три лінії з боків, що з’єднуються в одній точці, і гострі грані. Решітка радіатора з тривимірним малюнком відтепер займає практично всю передню частину.
Нова Hyundai Elantra вперше стала гібридною (фото)
З переїздом на нову архітектуру седан став більшим: в довжину додав 56 міліметрів, а в ширину – 25 міліметрів. Збільшилася і колісна база – тепер вона складає 2 720 міліметрів. При цьому Elantra на 20 міліметрів нижча від попередника. Габарити моделі сьомого покоління такі: довжина – 4676, ширина – 1826, висота – 1435 міліметрів.
У салоні нової Elantra з’явилися два 10,25-дюймові екрани під спільним склом. Перший відведено під віртуальну панель приладів, другий – під мультимедійну систему. Однак така конфігурація передбачена тільки для топових версій, а для простіших – дисплей діагоналлю вісім дюймів. Однак незалежно від рівня оснащення мультимедійний комплекс підтримує Apple CarPlay і Android Auto.
Нова Hyundai Elantra вперше стала гібридною (фото)
Список обладнання розширився. До нього увійшли камера заднього виду, система інтелектуального управління світлом, система автоматичного гальмування з функцією розпізнавання пішоходів, система утримання автомобіля в смузі з можливістю автоматичного підрулення, а також система моніторингу стану водія. Крім того, Elantra отримала бездротову зарядку для смартфона, аудіосистему Bose з вісьмома динаміками і цифровий ключ, який дозволяє розблокувати замки і запустити двигун через додаток на телефоні.
Вперше в історії Elantra стала гібридною. До складу нової силової установки увійшли 1,6-літровий бензиновий двигун з безпосереднім уприскуванням і електромотор сумарною потужністю 141 кінська сила і 264 Нм крутного моменту. Електромотор живить батарея ємністю 1,32 кіловат-години. Гібридний седан, укомплектований шестиступінчастим «роботом», витрачає 4,7 літра пального на 100 кілометрів пробігу.
Нова Hyundai Elantra вперше стала гібридною (фото)
Крім гібридної модифікації, на ринку з’явиться і бензинова версія, оснащена 150-сильним дволітровим мотором в тандемі з варіатором. Пізніше в сімейство додадуть «заряджену» Elantra N.
Старт виробництва Hyundai Elantra запланований на осінь цього року, а продажі на домашньому ринку і в США почнуться в четвертому кварталі.
За матеріалами:
motor.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас