У магазинах АТБ зможуть перебувати не більше 20 осіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У магазинах АТБ зможуть перебувати не більше 20 осіб

Фондовий ринок
3886
У деяких містах для магазинів мережі АТБ вводиться гранично допустима кількість покупців, які одночасно можуть перебувати в торговому залі – повідомила прес-служба компанії “АТБ-Маркет”.
Ці обмеження введено в мережі з 19 березня в окремих містах на вимогу місцевої влади в рамках протиепідемічних заходів у зв’язку з загальнонаціональним карантином.
“У магазині на момент здійснення покупки має перебувати не більше 10-20 осіб без урахування співробітників магазину. Кількість покупців, що входять у магазин, має дорівнювати кількості покупців, що виходять з магазину. Контроль за пропуском відвідувачів будуть здійснювати співробітники магазину, які забезпечені необхідними засобами дезінфекції та захисними масками”, – сказано в офіційному повідомленні пресслужби компанії “АТБ-Маркет”.
З 19 березня відповідні обмеження діють в таких містах і населених пунктах: Василівка, Вугледар, Жовті Води, Запоріжжя, Кропивницький, Мелітополь, Коломия, Луцьк, Любомль, Нововолинськ, Заболотів, Яремче, с. Татарів, Біла Церква, Бородянка, Обухів, Рокитне, Узин, Черкаси, Балта, Кілія, Роздільна, Балаклея, Горішні плавні, Дергачі, Зміїв, Ізюм, Конотоп, Кременчук, Первомайський, Полтава, Ромни, Тростянець, Тернопіль, Калуш, смт. Слобожанське, Кролевець, Знам’янка, Долинське, Вінниця.
Як уточнили в прес-службі компанії “АТБ-Маркет”, рішення про обмеження максимального числа покупців, що одночасно перебувають у торгових залах магазинів мережі, в інших містах та регіонах будуть прийматися згідно з рішеннями органів місцевого самоврядування або з постановами органів центральної влади.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас