OnePlus інвестує $30 млн в дослідження в сфері 5G — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

OnePlus інвестує $30 млн в дослідження в сфері 5G

Технології&Авто
248
Стало відомо про те, що китайська компанія OnePlus, що є дочірнім підприємством BBK Electronics, виділила $30 млн на “розширення і модернізацію” досліджень та розробку у сфері 5G. Інформація про це надійшла через кілька днів після того, як виробник оголосив про намір сконцентруватися на виробництві смартфонів з підтримкою 5G.
“5G є головним пріоритетом у нашій стратегії розвитку нових продуктів”, – сказав один із засновників і генеральний директор OnePlus Піт Лау (Pete Lau).
За останні шість років OnePlus завоювала репутацію виробника потужних, але доступних смартфонів на базі програмної платформи Android. Як і інші компанії, OnePlus поступово розширює список пропонованих пристроїв, що підтримують 5G. Очікується, що нові смартфони OnePlus, запуск яких повинен відбутися в квітні, також отримають підтримку 5G.
Незважаючи на те, що комерційна експлуатація 5G-мереж почалася тільки в минулому році, багато країн прагнуть сформувати необхідну для мереж зв’язку п’ятого покоління інфраструктуру якомога швидше. Очікується, що в цьому році значно зросте попит на пристрої з підтримкою 5G. Сприяти цьому буде не тільки подальше поширення 5G-мереж, але і поява більш доступних 5G-смартфонів.
Згідно з наявними даними, науково-дослідні лабораторії OnePlus зосередяться на розробці широкого спектру технологій і пристроїв, пов’язаних з 5G. Мова йде про радіочастотні схеми, антени, мультимедійне обладнання та ін.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас