Xiaomi відкрила свої 1800 магазинів по всьому Китаю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi відкрила свої 1800 магазинів по всьому Китаю

Фондовий ринок
692
Xiaomi, одна з провідних компаній з виробництва побутової електроніки в Китаї, сьогодні оголосила, що після тимчасового закриття через спалах коронавірусу компанія знову відкриє понад 1800 магазинів Xiaomi по всій країні.
Вона також додала, що буде вживати суворих заходів для дезінфекції в магазинах, введе вимірювання температури і зробить деякі інші кроки. Xiaomi також закликає клієнтів дотримуватися заходів безпеки і просить їхньої співпраці.
Раніше компанія закрила свої роздрібні магазини в Китаї і заявила, що цей захід необхідний для сприяння роботі з профілактики та боротьби з епідемією в Китаї. Призупинення виробничої діяльності на низці заводів у Китаї може призвести до утруднення виробничих процесів і дефіциту поставок кінцевих пристроїв, оскільки багато міст опинилися в закритому положенні. Xiaomi вже зіткнулася з нестачею компонентів. А чим довше фабрики залишаються закритими, тим більше це впливає на ситуацію і вносить невизначеність.
Xiaomi – далеко не єдина компанія, яка вирішила закрити частину свого бізнесу. Минулого місяця великі технологічні гіганти оголосили про тимчасове закриття всіх корпоративних офісів, виробничих підприємств і роздрібних магазинів по всьому Китаю. До таких компаній відносяться Apple, Samsung, Microsoft, Tesla і Google.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас