Coal Company: звідки і куди везе вугілля польський трейдер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Coal Company: звідки і куди везе вугілля польський трейдер

Енергетика
693
Незважаючи на політику багатьох країн, пов’язаних з переходом до «зелених» видів палива, вугілля є стратегічно важливим елементом для тисяч світових виробництв. Вугільна продукція залишається одним з найважливіших компонентів у виробництві сталі, феросплавів, цементу, металургії, а також використовується на ТЕС – теплових електростанціях. Забезпечують ж логістику і поставки вугілля у країнах світу великі трейдери, серед яких – польська Coal Company.
Звіт BP Statistical Review of World Energy говорить, що 38% виробленої в світі електроенергії вироблено за допомогою вугілля. Незважаючи на явне зростання кількості «зелених» станцій у світі, вугілля залишається одним з найважливіших видів палива. Крім того, вугілля активно використовується виробниками металопродукції. І яким би «зеленим» не було майбутнє планети, великі країни-виробники, як Австралія, Китай і США, продовжують розвивати видобуток і продаж вугілля. Зовсім недавно міністр енергетики США Ден Бруйетт повідомив, що США сподіваються на більш тісну співпрацю з Мексикою і Канадою в рамках нової торгової угоди USMCA у вирішенні питання з пошуку об’єктів відвантаження вугілля, що надходить з вугільних шахт Вайомінгу і інших штатів для експорту в Азію і на інші світові ринки. Мало виробити вугілля, потрібно його ще ефективно продати покупцям в різних країнах світу. Такими великими міжнародними поставками займається польська трейдер Coal Company.
Багато вугілля
Компанія Coal Company заявила про себе не так давно – з’явилася на ринку в 2018 році. Зареєстрований трейдер у Польщі в місті Катовіце. Основний акцент компанії – це торгівля вугіллям різних марок. Широкий спектр продукції, яку постачає трейдер, дозволяє покупцям вибрати будь марку та тип вугілля, що необхідний для виробництва сталі, феросплавів, цементу, електроенергії. Сьогодні польський трейдер реалізує вугілля таких марок: Д (довгополум’яне), Г (газовий), П (пісне) і, звичайно ж, висококалорійне вугілля марки А (антрацит). Але і це ще не все – трейдер Coal Company реалізує специфічні марки вугілля, видобуток яких ведеться в деяких регіонах. Наприклад, мова йде про такі марки як ГР (газовий жирний), СС (слабоспікливе).
Покупці можуть вибрати будь-який необхідний в їх виробництві розмір вугілля, що вкрай важливо, адже дозволяє бізнесу вести свої технологічні процеси без перешкод у вигляді занадто великого або, навпаки, дрібного вугілля. Coal Company завжди надасть можливість вибрати розмір продукції – компанія торгує вугіллям, межа крупності шматків якого досягає 300 мм. Компанія реалізує сортовані вугілля різних класифікацій, таких як К (крупний), О (горіх), П (плитний), М (дрібний), С (насіння) і Ш (штиб). Трейдер може організувати і поставки суміщених класів вугілля і відсіву. До таких відносяться КО (горіх з великим), ПК (крупний з плитних), ОМ (дрібний з горіхом), МС (насіння з дрібним), СШ (насіння зі штибу), МСШ (дрібний з насінням і штиб), ОМСШ (горіх з дрібним, насінням та штибу) і Р (рядовий).
«Наші споживачі – це хімічні і металургійні підприємства, де вугілля використовується в технологічних процесах. Вугілля необхідне у виробництві будівельних матеріалів, цементу. Зараз, коли будівництво в Європі і в світі активно розвивається, покупцям важливі стабільні поставки якісного вугілля. І, звичайно ж, дуже важливим напрямком є виробництво електроенергії, тепла і пара, де теж не обійтися без вугілля марок Т, Д і А », – розповіли в компанії Coal Сompany.
Привезуть, перевірять, забезпечать
Coal Сompany не просто продає вугілля, компанія бере на себе величезний спектр послуг, серед яких – підготовка необхідних документів для імпорту вугілля, митне оформлення вантажу. Крім того, компанія в силах забезпечити зберігання вугільної продукції на складах, провести власний контроль якості продукції через мережу незалежних ліцензованих лабораторій. Сьогодні трейдер працює на внутрішньому ринку Польщі, на ринках інших країн Центральної, Західної і Східної Європи.
«Наша команда має величезний досвід в організації поставок вугілля. Тому у нас ефективно налагоджена робота з великими компаніями Європи, з виробниками вугільної продукції, з заводами-споживачами, з логістичними комплексами, перевалочними терміналами», – відзначили в компанії Coal Сompany. Все для клієнта: компанія доставить потрібне вугілля у термін, причому, забезпечить доставку або в порт, або на перевалочний термінал, або на склад або на територію підприємства клієнта.
У компанії говорять, що вже давно налагодили поставки вугілля клієнтам усіма видами транспорту – залізницею, водним транспортом та автомобільним. «У нас укладені контракти з компаніями-власниками рухомого складу, з великими агентствами із фрахтування судів. Коли є багаторічний досвід у роботі з перевалкою вантажів в наземних перевантажувальних терміналах і в портах, то можна оперативно вирішувати будь-які питання доставки та зберігання вугільної продукції », – відзначають в Coal Сompany.
Професіоналізм співробітників компанії Coal Сompany дозволяє клієнтам розраховувати на своєчасність і високу якість як продукції, так і всіх процесів її поставки підприємствам.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас