Windows 10 отримає покращений Провідник — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Windows 10 отримає покращений Провідник

Фондовий ринок
1670
Ще в листопаді 2019 року Microsoft почала випускати оновлення для Windows 10 з істотними поліпшеннями в Провіднику. В останньому великому оновленні для Windows 10 пошук в провіднику був оновлений спеціальним користувацьким інтерфейсом попереднього перегляду файлів.
Якщо ви використовуєте оновлення за листопад 2019 року, ви, можливо, помітили, що панель пошуку в Провіднику файлів відображає підказки щодо файлів, що зберігаються в OneDrive.
Для локальних файлів Microsoft також показує попередній перегляд, і ви можете відкривати файли з цих пропозицій, не відвідуючи головну сторінку пошуку.
На жаль, оновлення зламало панель пошуку, відключивши натискання правою кнопкою миші, видаливши опцію видалення нещодавніх пошуків, і деякі користувачі сказали, що пошук у вікні Провідника призводить до збою. В кінці січня Microsoft випустила Windows 10 KB4532695, щоб виправити зламану панель пошуку Провідника, і оновлення також відновило функцію клацання правою кнопкою миші, але панель пошуку все ще має деякі помилки.
На щастя, схоже, що оновлення Windows 10 20H1 нарешті згладить решту глюки. Windows 10 версії 2004 містить ряд виправлень, а також деякі поліпшення продуктивності для панелі пошуку Провідника. У більш новій збірці Windows 10 20H1 Microsoft також відновила можливість видаляти попередні результати пошуку в панелі пошуку. Щоб видалити результат пошуку, потрібно натиснути правою кнопкою миші на текст і вибрати опцію видалення.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас