Microsoft представила власний ресурс з актуальними даними про поширення Covid-2019 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft представила власний ресурс з актуальними даними про поширення Covid-2019

Технології&Авто
1170
Інформації про пандемію коронавірусу Covid-2019 дуже багато, вона часто розрізнена і не узгоджується між собою. Наукові установи та технологічні компанії намагаються боротися з цією проблемою, запускаючи власні ресурси, які дозволяють отримати актуальні та достовірні дані про поширення недуги. Свій сайт з інформацією про пандемію тепер запустила корпорація Microsoft.
Ресурс, на якому можна побачити онлайн-карту поширення вірусу Covid-2019 і останні дані про кількість заражених, розміщений на домені Bing — пошуковій системі, розробленій Microsoft. Тут збираються, систематизуються і регулярно оновлюються відомості від таких достовірних джерел, як Всесвітньої організації охорони здоров’я, центрів з контролю і профілактики захворювань США і Європейського центру профілактики і контролю захворювань.
На порталі можна дізнатися останню інформацію про кількість хворих, померлих людей і людей, які видужали, у всіх країнах, а також в кожній конкретній країні. Крім того, після натискання на ту чи іншу державу на інтерактивній карті сайт видає список актуальних новинних статей і відеоматеріалів, пов’язаних з поширенням Covid-2019 в регіоні.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас