Стартап презентував електровелосипед Saigon (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стартап презентував електровелосипед Saigon (відео)

Технології&Авто
5075
Ірландський стартап Modmo розробив стильний і компактний велосипед Saigon з електромотором на передньому колесі, модульною системою аксесуарів і значним запасом ходу, пише «24 техно».
Рама електровелосипеда зроблена з алюмінієвого сплаву 6061. Знімна батарея на 18,5 А*год розташовується в товстій циліндричній трубці.
Фари велосипеда інтегровані спереду і ззаду, а спеціальна фарба служить в якості сигналу повороту. При бажанні на раму можна повісити багажник, корзину, дитяче сидіння, сумки та інші аксесуари. Також можна використовувати переднє кріплення для зарядного пристрою, якщо не хочеться виймати акумулятор.
На одному заряді можна проїхати до 200 км, якщо не підніматися в гору і з урахуванням обмежень швидкості. Маса велосипеда, разом з акумулятором і переднім мотором на 250 Вт – 13,9 кг, тобто менша, ніж у більшості моделей.
Крім цього, є GPS з підключенням за стандартом 4G для навігації, сенсори руху, які служать як кнопка старту – коли велосипед починає рухатися, система включається. Є Bluetooth-підключення до смартфона і тридюймовий екран вбудований в кермо.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас