Магазинам і ринкам у Києві доручили створити запас продуктів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Магазинам і ринкам у Києві доручили створити запас продуктів

Казна та Політика
1307
У Києві керівникам торговельних мереж, головам райдержадміністрацій, керівникам ринків доручили планувати і забезпечити стратегічні запаси продовольства на два тижні.
Про це повідомив заступник голови КМДА Володимир Слончак у FACEBOOK.
“Міська влада дала доручення керівникам торговельних мереж, головам районних держадміністрацій, керівникам ринків планувати і забезпечити стратегічні запаси продовольства на два тижні, зокрема, хліба, м’яса, цукру, солі, борошна, чаю, кави, сухого молока, олії соняшникової, масла вершкового, гречки, рису, макаронних виробів, консервів тривалого зберігання і т.д.”, – йдеться в повідомленні.
Разом з тим, чиновник зазначив, що продуктів у магазинах досить, і закликав не поширювати паніку.
“Дорогі друзі, прошу не панікувати і бути обережними зі своїми висловлюваннями. Сьогодні особисто вранці пройшовся по магазинах у центрі, щоб переконатися, що продуктів досить. Черг немає, все спокійно. Міська влада розуміє, що забезпечення продуктами вкрай важливе для безпеки і спокою нас всіх. Тому ми з багатьох сторін підходимо до цього питання”, – підкреслив Слончак.
Він зазначив, що всього вистачає і нічого не змінилося. Також він підкреслив, що життя триває, хоч і з деякими обмеженнями.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас