Bugatti показала «найбільш спортивний» Chiron (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bugatti показала «найбільш спортивний» Chiron (фото, відео)

Технології&Авто
2211
Bugatti продовжує множити число різновидів своєї єдиної моделі – купе Chiron. Слідом за створеним для рекордів Super Sport 300+ компанія анонсувала Chiron Pur Sport, який повинен бути однаково спритним на будь-яких швидкостях.
Ця модифікація «Широна» орієнтована на маневреність і максимально динамічне проходження поворотів. Для збільшення притискної сили гіперкару переробили лицьову частину, забезпечили новим фіксованим антикрилом і великим дифузором. У порівнянні зі стандартним Chiron масу моделі зменшили на 50 кг, а центр ваги опустили ще нижче.
Bugatti показала «найбільш спортивний» Chiron (фото, відео)
Восьмилітровий W16 як і раніше видає 1500 к.с. і 1600 Нм, але інженери збільшили максимальну частоту обертання на 200 оборотів на хвилину – до 6900, а трансмісію переробили на 80%, зблизивши передавальні числа. У компанії кажуть, що еластичність двигуна покращилася на 40%. Максимальна швидкість Bugatti Chiron Pur Sport становить 350 км/год.
Bugatti показала «найбільш спортивний» Chiron (фото, відео)
У числі інших доробок – нова система стабілізації, переналаштована підвіска з більш жорсткими (на 65% спереду і на 33% ззаду) пружинами, інший титановий випуск, «аеродинамічні» колеса з поліпшеною вентиляцією гальмівних дисків і розробленою спільно з Michelin гумою Bugatti Sport Cup 2 R для «екстремального зчеплення з дорогою». Крім того, з’явився новий режим роботи їздової електроніки – Sport+.
Bugatti показала «найбільш спортивний» Chiron (фото, відео)
Виробництво Chiron Pur Sport стартує в другій половині цього року. У 2020-му передбачається зібрати 16 екземплярів по 3,2 мільйона євро за штуку.
За матеріалами:
BIN
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас