Китайська компанія приступила до розробки 6G-покриття — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайська компанія приступила до розробки 6G-покриття

Технології&Авто
537
Відомий виробник смартфонів Vivo оголосив, що компанія почала дослідження і розробки 6G, щоб краще підготуватися до перешкод, які будуть викликані зломом даних в найближчому майбутньому.
Це повідомлення надійшло з штаб-квартири китайської компанії в Південному Китаї. Керівник Дослідницького інституту комунікацій Цинь Фей, заявив, що “Хоча комерційне використання 5G тільки почалося, Vivo вже розгорнула макети для 6G, досліджуючи технологію наступного покоління”. Іншими словами, Vivo вже працює над перевіркою майбутнього і закладає фундамент для наступного покоління в сфері телекомунікацій.
За словами старшого керівника, компанія сформувала спеціальну команду фахівців на ранніх стадіях створення мереж 6G, щоб продемонструвати широке застосування нової технології. Команда навіть надасть різні сценарії своїх можливостей, а Vivo вже бере участь у кількох дискусіях щодо мережевої індустрії. Цинь Фей також згадав, що його команда 6G співпрацюватиме як з вітчизняними, так і з закордонними університетами, щоб отримати кращі результати для своїх досліджень в галузі технологій.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас