😷 Трамп на три місяці вирішив звільнити американців від податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

😷 Трамп на три місяці вирішив звільнити американців від податків

Світ
2692
США нададуть громадянам, малому і середньому бізнесу тримісячні податкові канікули.
Як заявив Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп, рішення ухвалено для того, щоб згладити економічні наслідки коронавірусу COVID-19, повідомляється на сайті Білого дому.
У повідомленні також говориться, що Трамп планує доручити Управлінню у справах малого бізнесу (SBA) використовувати наявні повноваження для надання капіталу і ліквідності фірмам, постраждалим від коронавірусу. Відомство виділятиме дешеві кредити компаніям у постраждалих галузях.
Крім цього, американський президент збирається звернеться до конгресу з проханням збільшити фінансування програми кредитування SBA на додаткові $50 млрд.
Департаменту казначейства буде доручено призупинити збір податків з деяких фізичних і юридичних осіб, які найбільше постраждали від коронавірусу, без стягнення наступних неустойок, що повинно забезпечити економіці додаткову ліквідність на суму понад $200 млрд.
Президент також закликав Конгрес негайно ввести послаблення в частині оподаткування на заробітну плату. Трамп додав, що найближчим часом ухвалить надзвичайні заходи для надання фінансової допомоги працівникам, які хворі, перебувають у карантині або доглядають за іншими через коронавірус.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас