Великий туроператор скасовує чартери через коронавірус — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Великий туроператор скасовує чартери через коронавірус

Фондовий ринок
13625
У той час, як іноземці відмовляються їхати в Україну через коронавірус, самі українці теж не поспішають подорожувати. Так, через різке зниження попиту туристичний оператор Join UP! оголосив про припинення польоти в Миколаїв з 17-го березня і в Херсон – з 18-го березня, а також скорочує польоти в Єгипет на 22 рейси на тиждень.
“Попит на подорожі знизився через спалах коронавірусу по всьому світу. Український туроператор Join UP! змушений оптимізувати льотну програму чартерних рейсів відповідно до поточного запиту ринку і суспільства”, – повідомила пресслужба компанії.
Компанія також скорочує льотну програму в Ізраїль і пропонує відшкодувати кошти за раніше заброньовані тури, якщо турист не може забезпечити 14-денний карантин після прибуття в країну, згідно з введеними Ізраїлем правилами для в’їжджаючих іноземців.
Крім того, компанія пропонує повернення коштів або перенесення на інші дати раніше заброньованих турів до Італії. Join UP! також вводить можливість повернення коштів за скасування ранніх бронювань у разі звернення не менше, ніж за 30 днів до дати вильоту. При цьому повернення коштів у разі броні за неповоротним тарифом або на період травневих свят не здійснюється.
Раніше вже повідомлялося, що розклад авіарейсів з України поміняли через коронавірус.
Нагадаємо, Кабінет Міністрів України ввів загальнонаціональний карантин – на три тижні, з 12 березня і попередньо до 3 квітня. У країні будуть закриті школи і скасовані всі заходи за участю 200 і більше осіб. Також буде закрита більша частина КПП. З 219 залишиться 49 — ті, де обладнані місця для карантину.
Також Українцям рекомендується стежити за оновленнями на сайтах МОЗ, Кабміну, Центру громадського здоров’я та Всесвітньої організації охорони здоров’я, а тим, хто опинився за кордоном і потребує допомоги, – зв’язатися з посольством України в країні свого перебування.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас