Курс біткойна продовжує круте падіння — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Курс біткойна продовжує круте падіння

Фінтех і Картки
10799
Вчора курс біткойна впав вниз до $5 000, а сьогодні вранці деякий час перша криптовалюта торгувалася нижче ніж $4 000, повідомляє Bits.Media.
На думку аналітика Пітера Брандта, в майбутньому курс може впасти до $1 000.
Один з підписників Пітера Брандта в соціальній мережі Twitter запитав, чи стануть поточні ціни на біткойн новим дном або очікувати подальшого зниження. Брандт відповів, що якщо подивитися на графік “без упередженості”, то дно може виявитися нижче ніж $1 000. Тобто, перша криптовалюта потенційно може втратити 80% своєї вартості навіть від поточних рівнів.
Відзначимо, що Пітер Брандт не є криптовалютним скептиком. Навпаки, раніше він часто писав про прийдешнє зростання першої криптовалюти і навіть говорив, що в ході наступного циклу параболічного зростання курс біткойна може досягти $140 000.
Падіння біткойна пов’язано з панікою на фондових ринках, яка викликана пандемією коронавірусу і падінням економіки. Перша криптовалюта не зуміла підтримати свій статус “захисного активу”.
Навпаки, у звичайній ситуації активи для хеджування ризиків при падінні фондових ринків повинні зростати. Але останнім часом біткойн показує значну кореляцію з фондовими індексами.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас