Відроджений Ford Bronco на електротязі коштуватиме від $185 000 (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відроджений Ford Bronco на електротязі коштуватиме від $185 000 (відео)

Технології&Авто
1464
Компанія Zero Labs під девізом “Минуле, перероблене на завтра” запропонувала дати нове життя позашляховику, який став до вподоби багатьом. Батарея потужністю 70 кВт-год буде забезпечувати дальність поїздки 305 км на одній зарядці. Американська компанія Zero Labs електрифікувала Ford Bronco, повідомляє insideevs.
Ford Bronco – великий рамний позашляховик компанії Ford, який з деякими змінами випускався з 1966 по 1996 рік. Автомобіль був потужним, відрізнявся прекрасною прохідністю і його вподобала публіка. Американська компанія Zero Labs, яка керується девізом “Минуле, перероблене на завтра”, запропонувала не розлучатися з улюбленим позашляховиком. Компанія взялася перевести цього представника автомобільної класики на електричну тягу.
Для виконання цього завдання було створено спеціальну платформу з електричним шасі 2,0, яка забезпечує незалежну підвіску Bronco з чотирма поворотами, а також дає можливість вибрати установку з двома двигунами, які разом дадуть йому 600 кінських сил.
Акумуляторна батарея потужністю 70 кВт-год буде забезпечувати дальність поїздки 305 км на одній зарядці. Корпус може бути як рідним, так і карбоновим. Понад 1000 нових деталей знадобилися для модернізації авто.
Загалом збираються випустити 35-40 одиниць таких електричних позашляховиків. Ціна одного автомобіля стартуватиме від 185 тисяч доларів. Передбачається, що на таку ціну знайдуться або колекціонери, або дуже вірні цінителі Ford Bronco.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас