FlixBus і українські автостанції підписали меморандум про співпрацю: що він передбачає — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

FlixBus і українські автостанції підписали меморандум про співпрацю: що він передбачає

Фондовий ринок
777
Автобусний оператор FlixBus почав співпрацю з Всеукраїнською асоціацією автостанцій – сторони, зокрема, співпрацюватимуть щодо точок продажу квитків і зупинок на маршрутах.
Про це повідомляє прес-служба FlixBus.
  • Читайте також: * “FlixBus оголосив плани на 2020 рік: Африка, країни Балтії і внутрішні рейси в Україні”: https: //news.finance.ua/ru/news/-/465921/flixbus-obyavil-plany-na- 2020 god-afrika-strany-baltii-i-vnutrennie-rejsy-v-ukraine
Зазначається, що меморандум про співпрацю підписали 12 березня у Харкові.
“Сторони узгодили загальні критерії співпраці. Автостанції націлені на співпрацю з FlixBus у двох напрямках – як точки продажу квитків та як зупинки на майбутніх маршрутах Україною, тоді як FlixBus поділиться своїм досвідом та знаннями щодо європейських стандартів подорожей та надасть підтримку в просуванні України у світі та залученні більшої кількості пасажирів до країни”, – йдеться у повідомленні.
“Партнерство з українськими автостанціями важливе для нас, тому що для нас найвищим пріорітетом є комфорт пасажирів.
FlixBus завжди намагається зупинятись на головних автостанціях, які грають роль пересадочного вузла – там пасажири можуть пересідати на різні види транспорту, а також трохи відпочити чи купити квитки у касі.
Ми хочемо співпрацювати з українськими автостанціями на основі взаємної вигоди і довіри, і стати їхнім партнером у нових можливостях їхнього розвитку і модернізації”, – заявив керуючий директор FlixBus в Україні та Польщі Міхал Леман.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас