Найбільшу ігрову виставку E3 можуть скасувати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільшу ігрову виставку E3 можуть скасувати

Фондовий ринок
360
Кілька джерел, знайомих з планами Асоціації програмного забезпечення для розваг (ESA), підтвердили, що організація, відповідальна за щорічну Electronic Entertainment Expo (E3), незабаром скасує триденну виставку.
Як і в попередні роки, E3 2020 планувалося провести на початку червня як триденний захід у конференц-центрі Лос-Анджелеса.
Але видавець інді-ігор Devolver Digital опублікував у Твіттері коротке повідомлення: “Скасуйте свої рейси на E3 і готелі, все”. Водночас ESA не робила ніяких заяв про Е3 2020. Джерело Arstechnica сказало, що вони дізналися новини про скасування E3 2020 “безпосередньо від членів ESA” і що офіційна публічна заява з цього питання “мала бути сьогодні”. Чому саме захід буде скасовано, поки неясно.
В кінці минулого місяця ЕSА розглянуло проблеми, пов’язані з поширенням коронавірусу і його впливу на основні впливу 2020 року в усьому світі. Після цього оголошення креативні директори E3, компанія з виробництва товарів і подій iam8bit, подали у відставку після п’яти тижнів роботи. Ця новина з’явилася після лютневого оголошення про те, що давній співробітник E3 Джефф Кейлі не братиме участі у виставці цього року.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас