Аpple запатентувала смартфон з двома екранами (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аpple запатентувала смартфон з двома екранами (фото)

Фондовий ринок
1418
Samsung, здається, робить великі ставки на складанні телефони, і інші компанії теж вивчають їх, тож тільки питанням часу був складаний iPhone. Але нещодавно виданий патент передбачає, що Apple може піти трохи в іншому напрямку.
Cult of Mac виявив патент, названий “Система з кількома електронними пристроями”, і він описує телефон з двома екранами, які можна об’єднати, щоб створити по суті один великий дисплей, трохи схожий на LG Dual Screen. За винятком випадків, коли між дисплеями є розрив, реалізація Apple буде прагнути мінімізувати або видалити цей розрив, створюючи ілюзію одного великого екрана.
Аpple запатентувала смартфон з двома екранами (фото)
Це дуже схоже на справжні складані телефони, такі як Samsung Galaxy Z Flip, Samsung Galaxy Fold і Motorola Razr, кожен з яких дійсно має тільки один екран. Але наявність двох дисплеїв може дозволити Apple уникнути проблем з довговічністю пристрою.
Це також може дозволити використовувати більш універсальний пристрій. Наприклад, другий екран може від’єднуватися. Тоді користувачі могли б вибрати, чи хочуть вони вдвічі більший пристрій з двома екранами чи менший одноекранний. Точний дизайн, який Apple буде використовувати, не зрозумілий, оскільки в патенті докладно описуються численні можливості, включаючи дизайн, який допускає великий плоский екран, трохи схожий на Galaxy Fold, і той, що об’єднує екрани під кутом, більше схожий на ноутбук. Звісно, не варто чекати, що Apple обов’язково випустить подібний пристрій, але ми вже знали, що Apple вивчає таку можливість.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас