Нафта дорожчає на 3% на очікуваннях стимулів, ф'ючерси на S&P 500 знижуються на 2% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дорожчає на 3% на очікуваннях стимулів, ф'ючерси на S&P 500 знижуються на 2%

Енергетика
514
Ціни на нафту зростають у середу в очікуванні стимулювальних заходів з підтримки економіки США, проте на настрої учасників ринку впливає невизначеність, пов’язана зі строками і масштабами цих заходів.
Білий Дім і конгрес у вівторок активно обговорювали заходи з підтримки економіки США і зниження податкового навантаження на громадян. Однак деталі і строки оголошення цих заходів поки що невідомі, і одні ці кроки, кажуть експерти, навряд чи зможуть змінити ситуацію на ринках.
На цьому тлі перейшли до зростання ціни на золото, і знову стала знижуватися прибутковість 10-річних Treasury. Ф’ючерси на індекс S&P 500 знижуються на 2,2%.
Вартість травневих ф’ючерсів на нафту Brent на Лондонській біржі ICE Futures до 6:30 в середу становила $38,5 за барель, що на 3,5% вище рівня попередньої сесії.
Ф’ючерси на нафту WTI на квітень на Нью-Йоркській товарній біржі (NYMEX) зросли в ціні до цього часу на 2,8% – до $35,3 за барель.
Ціни на нафту відіграли приблизно половину падіння, яке відбулося в понеділок після того, як Саудівська Аравія, не домігшись згоди Росії на подальше скорочення виробництва нафти, прийняла рішення збільшити видобуток.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас