На Дніпропетровщині відремонтують проблемну трасу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Дніпропетровщині відремонтують проблемну трасу

Казна та Політика
1226
На Дніпропетровщині у 2020 році відремонтують 25 км однієї з найпроблемніших трас державного значення – Р-73, яка веде на Нікополь, повідомляється на сайті Дніпропетровської ОДА.
Зі спецфонду держбюджету на це виділять 500 млн гривень. Магістраль включили до переліку об’єктів автодоріг, які ремонтуватимуть в поточному році. Зазначається, що такі масштабні роботи вестимуться вперше за 50 років.
«Працюємо одночасно за кількома напрямками. Після переговорів з «Укравтодором» одну з найбільш проблемних трас в області – Нікопольську – включили до Переліку, затвердженого Кабміном. Ця дорога давно потребувала ремонту», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.
На Нікопольській трасі вже стартували підготовчі роботи. Зараз підрядники перебазують на виділену ділянку необхідну техніку. Нове покриття зроблять в три шари: регенеруючий, вирівнюючий і верхній.
«Активно співпрацюємо з обласною службою автодоріг. На 2020 рік запланували будівництво та ремонт одночасно декількох доріг загального користування державного значення», – додав Бондаренко.
Загальна протяжність траси Р-73/Н-08/ – Нікополь становить 56 км.
Всього на будівництво і ремонт доріг загального користування державного значення у Дніпропетровській області у 2020 році зі спецфонду держбюджету виділять майже 6,5 млрд грн.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас