Податківці вилучили ювелірних виробів на 17 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податківці вилучили ювелірних виробів на 17 млн грн

Кримінал
899
Співробітники податкової міліції Державної фіскальної служби в Житомирській і Київській областях ліквідували схему незаконного виробництва та реалізації ювелірних виробів. В рамках розслідування вони вилучили товарно-матеріальних цінностей на суму більш ніж 17,3 млн грн, повідомляє пресслужба ДФС.
Встановлено, що власник однієї з київських компаній, що займаються виробництвом і реалізацією підпільно виготовлених ювелірних виробів, організував схему ухилення від сплати податків.
Товар, незаконно виготовлений з металів невідомого походження, підозрюваний реалізовував через низку підконтрольних фізосіб-підприємців, зареєстрованих в Житомирській області. Частину коштів підприємці перераховували на рахунки підприємства, яке очолював фігурант, як оплату за нібито придбані товари, а частину – передавали зловмисникові готівкою.
Внаслідок незазначення в бухгалтерській та податковій звітності компанії реального обсягу продажів і вартості ювелірних виробів фігурант протягом 2018-2019 років ухилився від сплати податків в особливо великих розмірах.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас