У General Motors розповіли про особливості електричного Hummer (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У General Motors розповіли про особливості електричного Hummer (фото)

Технології&Авто
1472
Концерн General Motors поділився інформацією про платформу, на якій буде побудований первісток відродженого бренду Hummer.
Зокрема, стали відомі подробиці про батареї нового покоління, які отримали власне ім’я Ultium і розроблені власними силами концерну.
Осередки, з яких складаються акумулятори, можуть встановлюватися в складі блоку горизонтально або вертикально. На думку інженерів GM, це дозволить гнучко оптимізувати як масштаби, так і спосіб компонування акумуляторів стосовно кожної конкретної моделі, оскільки нова платформа повинна стати базою відразу для декількох американських електромобілів.
При напрузі в 800 вольт батареї можна буде заряджати від потужних швидкісних пристроїв на 350 кВт, самі ж акумулятори зможуть мати ємність до 200 кВтг і забезпечувати пробіг на одній зарядці до 650 км.
Що стосується самої платформи, то в її складі будуть застосовуватися електродвигуни власної розробки, причому особливості конструкції дозволять створювати машини як з переднім і заднім, так і з повним приводом.
У General Motors розповіли про особливості електричного Hummer (фото)
Майбутній електричний Hummer повинен отримати відразу три електромотора загальною потужністю до 1000 к.с. — найімовірніше, два з них будуть окремо завідувати задніми колесами. При цьому на набір 60 миль на годину (97 км / год) машина витратить всього 3 секунди. Цікаво, що, за попередніми даними, електричний Hummer EV концерн GM планує випускати на одному заводі з таким собі «зеленим» пікапом і неназваною поки електричною ж моделлю Cadillac.
У General Motors розповіли про особливості електричного Hummer (фото)
Відповідно, дуже висока ймовірність того, що вже запланована модифікація нового Escalade, повністю позбавлена ДВЗ, розділить платформу з першим представником відродженого бренду Hummer.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас