Ціни на нафту досягли нового мінімуму: вартість Brent впала нижче 50 доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни на нафту досягли нового мінімуму: вартість Brent впала нижче 50 доларів

Енергетика
1575
Ціни на нафту різко знизилися перед засіданням ОПЕК+, яке відбудеться у п’ятницю, 6 березня. Однак у четвер, 5 березня, напередодні зустрічі ОПЕК, вартість цього продукту, навпаки, зросла в ціні. Зокрема, барель нафти Brent торгувався на рівні майже 52 доларів.
Станом на 8:30 за київським часом, ціна нафти Brent знизилася до 49,57 долара за барель, а вартість нафти марки WTI опустилася до 45,52 долара за барель. Про це повідомляє Ліга. Бізнес із покликанням на дані Investing.com.
Як зазначено, попередні торги завершилися на рівні 49,99 долара й 45,90 долара відповідно. Також зауважимо, що вчора, 5 березня, перед засіданням ОПЕК ціни на нафту різко зросли.
Аналітики AxiCorp вважають, що ціни на нафту можуть відновити свій ріст, якщо Росія й інші прибічники ОПЕК підтримають рішення скоротити обсяг видобутку нафти. Однак на вартість сировини може вплинути ще й коронавірус, додали експерти. Адже поки незрозуміло, як далі розвиватиметься епідемія.
Із початку тижня Brent і WTI знизилися в ціні на 2%. Окрім того, опустилася вартість нафтових контрактів на найближчий місяць на Міжнародній енергетичній біржі Шанхаю. Зокрема, у п’ятницю, 6 березня, вона знизилася на 4,2% до 358,1 юаню за барель.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас