Porsche презентувала суперпотужний спорткар (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Porsche презентувала суперпотужний спорткар (фото, відео)

Технології&Авто
2273
3 березня в онлайн-режимі відбулася презентація спорткара Porsche, в якій брав участь колишній гонщик F1 і посол бренду Porsche Марк Веббер.
Про це повідомляє “Мотор1”.
У виданні зазначають, що автомобіль мали представити на Женевському автосалоні, але через скасування заходу презентацію новинки провели онлайн.
Як силова установка використовується 3,8-літровий бітурбоопозитник, який розвиває 650 кінських сил і 800 Нм крутного моменту. Це на 70 сил і 50 Нм більше, ніж у попередника.
Porsche презентувала суперпотужний спорткар (фото, відео)
З місця до 100 км Porsche 911 Turbo S розганяється за 2,7 секунди (мінус 0,2 від часу попереднього спорткара), до 200 кілометрів на годину — за 8,9 секунди.
Максимальна швидкість дводверки становить 330 кілометрів на годину.
Porsche презентувала суперпотужний спорткар (фото, відео)
У каналів збільшено поперечний переріз і зменшено опір потоку.
В оснащення Porsche 911 Turbo S входять повний привід Porsche Traction Management (PTM), спортивна підвіска Porsche Active Suspension Management (PASM) із заниженням на 10 міліметрів, амортизатори якої ще швидше реагують на зміни дорожніх умов, і спортивна вихлопна система з рухомими заслінками.
Porsche презентувала суперпотужний спорткар (фото, відео)
Крім того, у Turbo-версії 911-го є висувний передній спойлер з пневматичним приводом і збільшене заднє антикрило, яке генерує на 15 відсотків більше притискного зусилля.
Також в базову комплектацію спорткара входять кермо GT, пакет Sport Chrono з інтегрованим додатком Porsche Track Precision і аудіосистема Bose з об’ємним звучанням.
У Німеччині нова модель коштує 216 тисяч 396 євро за купе, а за 911 Turbo S з відкидним верхом потрібно буде викласти мінімум 229 тисяч 962 євро.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас