З'явилися перші фотографії нового Genesis G80 (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З'явилися перші фотографії нового Genesis G80 (фото)

Технології&Авто
1257
Genesis, преміальний суббренд Hyundai, опублікував перші офіційні зображення моделі G80 нового покоління.
Седан змінився зовні і всередині – дизайн виконаний в стилі недавнього кросовера GV80, а інтер’єр взагалі скопійований зі старшої моделі за винятком деяких деталей.
В основу новинки лягла та сама архітектура, на якій базується і GV80. Седан отримав поздовжньо розташований двигун і привід на задню вісь, а повнопривідна трансмісія доступна як опція. Швидше за все, седан отримає бензинові двигуни з турбонагнітачем об’ємом 2,5 і 3,5 літра потужністю 305 і 375 кінських сил відповідно і турбодизель 3.0 (278 сил), які також будуть запозичені у кросовера. Коробка передач – восьмиступінчастий “робот” з двома зчепленнями.
З'явилися перші фотографії нового Genesis G80 (фото)
Характерною рисою лінійки Genesis стали світлодіодні смуги, розташовані в два яруси, в фарах, задніх ліхтарях і з боків на крилах. Зі зміною покоління обриси G80 дещо змінилися: тепер у седана більш похила лінія даху, а заднє скло має більший кут нахилу, що робить його схожим на ліфтбек.
З'явилися перші фотографії нового Genesis G80 (фото)
У салоні з’явився 14,5-дюймовий екран мультимедійної системи, на зміну класичному важелю перемикання передач прийшла шайба, а також з кросовера GV80 перекочував блок кліматичної системи. При цьому у G80 інше кермо і трохи по-іншому оформлена центральна консоль.
З'явилися перші фотографії нового Genesis G80 (фото)
Новинка надійде в продаж на домашньому ринку вже в березні, а пізніше добереться і до інших ринків.
За матеріалами:
motor.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас