Смартфони Google Pixel отримали одну з фішок iPhone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смартфони Google Pixel отримали одну з фішок iPhone

Технології&Авто
2250
Розширюючи функціональність власної лінійки смартфонів, компанія Google вирішила запозичити одну з функцій, яка вже кілька років вважається базовою в лінійці iPhone. При цьому компанія зуміла обійтися активацією цієї можливості виключно програмно.
Йдеться про аналог 3D Touch. Відмінність між рішенням Apple і Google в тому, що в iPhone використовувалося розпізнавання сили натискання на дисплей за допомогою апаратного забезпечення. Google же вирішила включити аналогічну функцію за допомогою ПЗ.
“Довге натискання працює для багатьох додатків і елементів інтерфейсу системи на зразок лончера, додатку “Фото” і Google Drive. Це оновлення прискорює швидкість спрацьовування натискання для більш продуктивної роботи. Найближчим часом ми плануємо розширити список додатків, для яких буде доступна нова функціональність», — з пресрелізу Google.
В основі роботи аналога 3D Touch від Google лежить тривалість натискання, а ось його сила не враховується. За допомогою нової функції користувачі можуть отримати доступ до основних пунктів меню програми ще до його запуску. При утриманні пальця під час натискання на іконці відкривається список, в якому вказано кілька розділів або пунктів швидкого доступу. Наявність такого меню безпосередньо залежить від розробників конкретної програми або гри.
За матеріалами:
4pda
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас