В "Слузі народу" назвали сфери, де уряд Гончарука є неефективним — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В "Слузі народу" назвали сфери, де уряд Гончарука є неефективним

Казна та Політика
968
Кабмін є неефективним у соціальній, промисловій та житлово-комунальній політиці.
Про це заявив глава партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко в ефірі одного з українських телеканалів.
“Щодо уряду – у нас виник парадокс, він нам не зрозумілий і ми б хотіли знайти відповідь. Довіра до Президента зберігається досить високою. Це свідчить про те, що в цілому той курс, який пропонував президент рік тому, і партія “Слуга народу” під час передвиборної кампанії, до цього курсу, економічного, соціального, є довіра. І є очікування, що цей курс буде виконуватися”, – сказав Корнієнко.
Водночас, є питання до виконання цього курсу і програми.
“Люди не відчули це в своїй кишені, на своєму подвір’ї, не відчули в стані поліпшення медичної інфраструктури, наприклад”, – сказав лідер “Слуги народу”.
Він вважає, що в окремих сферах “панує певний безлад”, хоча є “стратегія, куди ми йдемо”. Важливим питанням також є промислова політика. Корнієнко каже, що для цього напрямку є ідея призначити окремого координатора: міністра або віце-прем’єра.
Щодо оновлення і змін в силовому блоці, нардеп зазначив, що спершу потрібно заслухати звіт правоохоронних органів і поставити їм запитання. Після вже доцільно говорити про можливі кадрові зміни, хоча Корнієнко не відкидає, що деяким керівникам силовиків необхідно дати час “проявити себе”.
“Фінальна конфігурація буде обговорюватися на засіданні фракції у вівторок”, – додав Корнієнко.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас