Смартфон Surface Duo від Microsoft може з'явитися значно раніше терміну (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смартфон Surface Duo від Microsoft може з'явитися значно раніше терміну (фото)

Технології&Авто
694
Ще в жовтні 2019 року Microsoft оголосив про випуск свого «складаного» смартфона. Surface Duo – пристрій, що працює на Android, головною фішкою якого є два окремі екрани, спрямовані на підвищення продуктивності роботи з мобільним гаджетом. Microsoft планувала випустити новинку в кінці цього року. Однак, якщо вірити чуткам, Duo може бути випущений вже цього літа.
Посилаючись на джерела, знайомі з планами компанії, Windows Central повідомив, що Surface Duo майже готовий до повномасштабного виробництва, причому Microsoft просто доводить програмне забезпечення до ідеалу. Апаратна складова вже повністю готова протягом майже двох років, оскільки спочатку передбачалося, що апарат буде працювати на мобільній версії Windows. За даними Windows Central, Surface Duo може почати продаватися в обмеженій кількості цього літа.
Windows Central також передбачає, що Surface Duo буде працювати на Snapdragon 855, замість більш свіжого Snapdragon 865. Швидше за все, це означає, що Duo не підтримуватиме 5G-мережі, але, можливо, Microsoft зможе інтегрувати окремий 5G X50 модем, як це робила перша хвиля 5G-пристроїв. Очікується, що більше інформації про складаний гаджет буде оголошено на щорічній конференції Microsoft Build, яка розпочнеться 19 травня. Однак, спалах коронавірусу може внести поправки в плани американського ТехноГігант.
Смартфон Surface Duo від Microsoft може з'явитися значно раніше терміну (фото)
фото Surface Duo
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас