Huawei анонсувала власну альтернативу пошуку Google (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei анонсувала власну альтернативу пошуку Google (фото)

Технології&Авто
1307
Слідом за анонсом глобальної версії свого віртуального асистента Huawei анонсувала ще одну альтернативу сервісам Google власної розробки. Цього разу йшлося про пошукову систему, розроблену компанією для фірмових Android-смартфонів – незабаром після старту тестування новий пошуковик став доступний для вільного скачування.
Huawei Search підтримує не тільки виведення результатів пошуку в Інтернеті — сервіс здатний сортувати інформацію за категоріями «Новини», «зображення» і «відео», а також перетворювати одиниці обчислення, виводити розгорнуті дані про погоду і включати в Результати пошуку фірмові додатки, встановлені на смартфон. Заявлена і підтримка темного інтерфейсу оформлення.
Huawei анонсувала власну альтернативу пошуку Google (фото)
У налаштуваннях користувач може переглянути свою історію запитів або відключити її, залишити відгук про роботу сервісу, змінити свій регіон і мову, а також активувати функцію безпечного пошуку.
Huawei анонсувала власну альтернативу пошуку Google (фото)
Бета-тестування нового сервісу стартувало на території ОАЕ, проте всі охочі вже можуть завантажити APK-файл Huawei Search для самостійного встановлення. Варто відзначити, що мова йде про попередню версію додатку, і до виходу стабільної версії його функціональність може змінитися.
За матеріалами:
4pda
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас