Toyota планує збільшити в Китаї випуск електромобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota планує збільшити в Китаї випуск електромобілів

Технології&Авто
331
Компанія Toyota планує побудувати в Китаї новий завод, який випускатиме електромобілі. Інвестиції в цей проект складуть 1,22 млрд. доларів.
Новий китайський завод компанії Toyota буде розташований в муніципалітеті Тяньцзінь. У цьому проекті також візьме участь китайська державна корпорація FAW Group. У FAW Group наразі вже є спільні підприємства з такими автогігантами, як Audi, General Motors і Volkswagen. Ці підприємства випускають автомобілі для китайського ринку.
Новий «тойотівський» завод вироблятиме не тільки електрокари, але ще й гібридні автомобілі і машини на водневих паливних елементах. Його потужність складе 200 000 автомобілів на рік.
Toyota відмовилася коментувати інформацію про те, що вона побудує в Піднебесній новий завод. Однак, японці зазначили, що для них дуже важливий китайський ринок і вони докладають зусиль, щоб задовольнити запити китайських автомобілістів.
Раніше повідомлялося, що в 2019 році Toyota продала в Китаї 1,62 млн. автомобілів. Це на 9% більше, ніж в 2019 році. Цікаво, що загалом за підсумками 2019 року китайський автомобільний ринок в порівнянні з 2018 роком впав на 8,2%.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас