Sharp налагодить випуск захисних масок на одній з фабрик з виробництва телевізорів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sharp налагодить випуск захисних масок на одній з фабрик з виробництва телевізорів

Фондовий ринок
365
Компанія Sharp планує приступити до виготовлення масок для обличчя на одному зі своїх заводів в Японії у відповідь на зростаючий попит, викликаний спалахом коронавірусу. Завод в Камеяма, префектура Мі, зазвичай використовується для масового виробництва великих LCD панелей і збірки телевізорів.
Про це повідомляє Associated Press.
До кінця цього місяця Sharp буде виготовляти близько 150 тис. масок на день. Надалі обсяг виробництва планується наростити до 500 тис. масок на день. Відзначається, що підприємство добре підходить для виробництва масок через надзвичайно високі стандарти чистоти. Однак Sharp ще не визначилася з планами, що стосуються ціноутворення або розподілу масок.
Маски для обличчя – звичайне явище в Японії, особливо взимку, коли багато людей носять їх, щоб запобігти поширенню хвороб. Але відтоді, як почався спалах коронавірусу Covid 19, стало важко знайти в продажу маски і деякі інші предмети домашнього вжитку, такі як туалетний папір. Більшість роздрібних продавців обмежують покупців однією упаковкою за раз. У деяких інших країнах, де маски рідше можна побачити в роздрібних магазинах, продавці піднімають ціни на онлайн-майданчиках.
У рекомендаціях Всесвітньої організації охорони здоров’я говориться, що здорові люди повинні носити маски тільки в тому випадку, якщо піклуються про того, хто підозрюється в зараженні коронавірусом. Разом з тим, для людей з симптомами маски можуть допомогти уповільнити поширення захворювання в поєднанні з ретельним і частим миттям рук.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас