Найкраща дебетова картка VIP за версією FinAwards 2020 (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найкраща дебетова картка VIP за версією FinAwards 2020 (фото)

Фінтех і Картки
1082
У п’ятницю, 28 лютого, в столичному Tao Event Hall відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері — FinAwards 2020.
Засновники премії – популярні сайти України рпо фінанси та інвестиції Finance.ua і Minfin.com.ua. А її організатор – один з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.
За перші місця в 15 номінаціях боролося 32 банки нашої країни. Цього вечора визначили і “Найкращу дебетову картку VIP”.
Як вибирали? Розглядали банківські картки класу gold, platinum, infinite, world, розраховані на заможних клієнтів, які бажають підкреслити свій особливий статус. Картки, які дозволяють клієнтам користуватися виключно власними коштами, внесеними на поточний рахунок у банку.
Хто ж кращі з кращих? Третє місце посів ПриватБанк з карткою GOLD. За карткою передбачено пріоритетне обслуговування, низький % на кредитні кошти, кредитний ліміт до 75 000 грн.
Друге місце у банку ПУМБ з карткою Premiere Карткою передбачені рахунки в двох валютах, розрахунки за кордоном. Можна відкрити рахунок в UAH і будь-який інший валюті на вибір: USD, EUR, GBP, RUR, PLN. Програма “захист покупок” і “продовжена гарантія”, шопінг зі знижками – до 75% в мережі бутиків, ресторанів, готелів, купівля авіаквитків у всіх країнах світу.
Перше місце у ОТП Банку і картки Mastercard World Black Edition. Картка передбачає: безкоштовне зняття готівки, персональне преміальне обслуговування, сервіси Fast Line, бізнес-зали MasterCard. Плюс 5% сashback при розрахунках в ресторанах, 1% – сashback від усіх інших операцій, 25% сashback при розрахунках в кінотеатрах, 2% сashback при розрахунках на АЗС.
Найкраща дебетова картка VIP за версією FinAwards 2020 (фото)
Нагороду вручає Генеральний директор Finance.ua і «Мінфін» Іван Євтушенко Ользі Левченко, начальнику управління продажів роздрібного бізнесу Департаменту з продажу роздрібного бізнесу та управління мережею “Роздрібний бізнес” ОТП Банку
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас