Програми лояльності банків: хто в лідерах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Програми лояльності банків: хто в лідерах

Кредит&Депозит
1659
Днями в столичному TAO Event Hall відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2020.
Засновники премії – популярні сайти України про фінанси та інвестиції Finance.ua і Minfin.com.ua. А її організатор – один з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.
За перші місця в 15 номінаціях боролися 32 банки нашої країни. Цього вечора визначили і «Кращу програму лояльності».
Як вибирали? Порівнювали програми лояльності банків, які є особистою розробкою фінустанов (не є партнерськими програмами, до яких банки просто приєднуються, наприклад, програми від платіжних систем Visa, MasterCards Rewards, інше).
Номінували програми, які є довгостроковою пропозицією банку і діють мінімум 6 місяців (не акція). Також ті програми, які доступні для масового сегменту клієнтів (із середнім рівнем доходів, що не VIP).
Хто ж кращі з кращих? Лідером став Альфа-Банк і програма Cash`U club – програма винагород: повертає 0,5% від усіх покупок і 20% від обраних покупок. Щомісяця можна вибрати свої категорії покупки й повернути грошима до 20%. Кількість категорій зростає разом з клубним статусом.
На другому місці monobank з партнерською програмою Cashback Attack, де клієнти monobank можуть вибрати різні категорії кешбеку. Наприклад, в ALLO – 3% на всі покупки. Toplyvo UA – 5% на першу покупку. Prostor – 20% на першу покупку. MEGOGO – 50% на першу покупку. kniga.biz.ua – 20% на першу покупку. Farvater.travel – 10% на першу покупку.
ПриватБанк посів третє місце з програмою Бонус Плюс. Це програма лояльності, яка дозволяє власникам карток ПриватБанку отримувати бонуси до 20% в мережі партнерів програми. До програми “Бонус Плюс” підключені всі картки ПриватБанку, крім корпоративних.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас