Найкраща дебетова картка за версією FinAwards 2020 (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найкраща дебетова картка за версією FinAwards 2020 (фото)

Фінтех і Картки
4773
Найкраща дебетова картка за версією FinAwards 2020 (фото)
У п’ятницю, 28 лютого, в столичному TAO Event Hall відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2020.
Засновники премії – популярні сайти України про фінанси та інвестиції Finance.ua і Minfin.com.ua. А її організатор – один з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.
За перші місця в 15 номінаціях боролися 32 банки нашої країни. Цього вечора визначили і «Кращу дебетову картку».
Як вибирали? У цій номінації взяли участь банківські картки типу classic або standart, які дозволяють здійснювати платежі виключно на ту суму, яка внесена на поточний рахунок в банку. Картка може бути оформлена будь-якому клієнту і не передбачає якихось спеціальних умов обслуговування (не акція, не зарплатний проект, не пенсійна картка).
Хто ж кращі з кращих? Третє місце дісталося monobank і картці Біла. Це перша дебетова картка від monobank, випускається в білому кольорі. Біла картка – це звична нам чорна картка monobank, тільки без кредитного ліміту.
Друга позиція у Forward Bank і КОКО Кард. Можливості і переваги картки: 15% на залишок коштів від 100 грн; 0% за зняття готівки в світі; 0% за переказ коштів з будь-якої картки; 0% за поповнення картки іншого банку в додатку Forward online; 0% за поповнення в касах і банкоматах банку.
А переможець і найкраща дебетова картка – всеКАРТА від ПУМБу.
Найкраща дебетова картка за версією FinAwards 2020 (фото)
З нагородою в руках Дмитро Поліщук, директор департамента з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ
Головні достоїнства переможця:
  • вартість відкриття та обслуговування картки – 0 грн на рік;
  • комісія за зняття в усіх банках України – 0%;
  • поповнення будь-яким способом – 0%;
  • перекази на будь-які картки будь-яких банків;
  • оплата комунальних послуг.
Як прокоментував Finance.ua Дмитро Поліщук, директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ, банк ретельно вивчав клієнтський досвід в рамках карток виплат і зрозумів, що нерозумно робити окрему картку для зарплат або пенсіонерів.
“Ми взяли і прибрали всі складнощі, зняли комісії. Дали доступ до всіх банкоматів в Україні, зробили безкоштовне зняття готівки. І як підсумок, ПУМБ відкрив понад 100 тис. карток за останні 5 місяців”, – розповів Дмитро Поліщук.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас