Коли не лише хороший відсоток: Названо найкращий депозит за версією FinAwards 2020 (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коли не лише хороший відсоток: Названо найкращий депозит за версією FinAwards 2020 (фото)

Кредит&Депозит
7492
У п’ятницю, 28 лютого, в столичному TAO Event Hall відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2020.
Засновники премії – популярні сайти України про фінанси та інвестиції Finance.ua і Minfin.com.ua. А її організатор – один з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.
За перші місця в 15 номінаціях боролися 32 банки нашої країни. Цього вечора визначили і «найкращий депозит».
Як вибирали? У цій номінації брали участь банківські вклади для клієнтів фізичних осіб у гривні, строком на 12-13 місяців, з щомісячною виплатою відсотків і без можливості дострокового розірвання вкладу.
При розрахунку до уваги бралися такі параметри: процентна ставка за депозитом, мінімальна сума депозиту, періодичність виплати відсотків по вкладу, походження капіталу (найвищі бали отримали депозитні продукти від банків з іноземним західним капіталом). Кожен з вищевказаних параметрів має свою власну вагу в загальній оцінці (найвищий бал присвоюється розміру процентної ставки за депозитом).
 
Коли не лише хороший відсоток: Названо найкращий депозит за версією FinAwards 2020 (фото)
Нагороду вручає генеральный директор порталів Finance.ua та “Мінфін” Іван Євтушенко ризик-менеджеру monobank Євгену Михальову
Хто ж кращі з кращих? На третьому місці депозит Строковий від Універсал банку. Умови депозиту: мінімальна сума вкладу 20 тис. грн. Максимальна сума вкладу – 1 млн грн. Термін вкладу 6 місяців – ставка 14,75%; термін вкладу 12 місяців зі ставкою – 15%.
👉 Отримати бонус до депозиту Строковий
 
Друге місце дісталося Банку Глобус і депозиту Класичний. По вкладу виплата відсотків щомісячна. Термін вкладу від 6 до 30 місяців. Мінімальна сума вкладу: 30 000 грн. Максимальна сума вкладу не обмежена. Ставка за розміщення на 365 днів – 14,00%.
👉 Отримати бонус до депозиту Класичний
 
А пальма першості цього разу дісталася депозиту Стандартний від monobank.
Головні переваги депозиту-переможця:
  • мінімальна сума вкладу – 1000 гривень;
  • за термін 6 місяців вкладник може розраховувати на ставку в 13,5%;
  • за термін 12 місяців вкладник може розраховувати на ставку в 14,2%;
  • вклад можна оформити через мобільний додаток;
  • вигідні умови дострокового розірвання.
Як розповів Finance.ua ризик-менеджер monobank Євген Михальов, зараз всі депозитні ставки по суті регулюються державою. У майбутньому багато залежатиме від рішень НБУ щодо облікової ставки. Але, в банку впевнені, що зниження ставок в банках України не відлякає клієнтів.
Також на FinAwards по депозитному напрямку відзначили і успіхи Банку “Січ”. Фінустанові дісталася спеціальна нагорода – «Прорив року». Все через те, що банк тільки в 2019 році здійснив можливість замовлення депозитів онлайн і вже встиг увійти до ТОП-3 в онлайн-замовленнях на порталах Finance .ua і Minfin.com.ua.
До речі, в лідерах за кількістю онлайн-заявок на депозит Альянс Банк. Саме йому і дісталася нагорода «Вибір клієнтів» від сайту Minfin.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас