Визначили найчесніший кредит в Україні - FinAwards 2020 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Визначили найчесніший кредит в Україні - FinAwards 2020

Кредит&Депозит
1838
У п’ятницю, 28 лютого, в столичному TAO Event Hall відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2020.
Засновники премії – популярні сайти України про фінанси та інвестиції Finance.ua і Minfin.com.ua. А її організатор – один з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.
За перші місця в 15 номінаціях боролися 32 банки нашої країни. Цього вечора визначили і «найчесніший кредит». Finance.ua вважає цю спеціальну нагороду вкрай важливою для споживачів, які вибирають кредити. Все тому, що банки (щоб не відлякати клієнтів) часто маскують високі процентні ставки під різними додатковими комісіями, про які користувач дізнається вже отримавши кредит.
 
Як вибирали? Для визначення переможця банки перевіряли на щирість і прозорість. А саме наявність на сайті вичерпної інформації про умови кредитування: ефективної ставки, можливості розрахунку суми переплати, паспорта кредиту, типової форми договору, проте інформація про канали погашення із зазначенням тарифів кожного з них, розкриття всіх комісій, пов’язаних з отриманням кредиту. Крім того враховувалася відсутність обов’язкового страхування і прихованих комісій.
Переможцем у цій номінації став кредит готівкою від Банку Глобус
Однак ми не обмежилися тільки думками експертів, а також вирішили зібрати статистику свого порталу. Як виявилося, читачі Finance.ua частіше довіряли кредиту готівкою від Банку Кредит Дніпро
Нагадаємо умови кредиту готівкою від Банку Кредит Дніпро:
  • сума кредиту – від 3 000 до 75 000 грн;
  • термін кредитування: 12, 24, 36, 48 або 60 місяців на вибір;
  • зрозумілі умови оформлення, адаптовані до рівня доходу клієнта;
  • дострокове погашення – без штрафних санкцій;
  • оформлення тільки за паспортом і кодом ІПН;
  • без застави і поручительства;
  • можливість отримати рішення щодо кредиту по телефону.

Цей кредит можна оформити на Finance.ua всього за кілька кліків 💰

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас