Названо найкращу кредитну картку - FinAwards 2020 (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найкращу кредитну картку - FinAwards 2020 (фото)

Фінтех і Картки
5250
У п’ятницю, 28 лютого, в столичному TAO Event Hall відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2020.
Засновники премії – популярні сайти України про фінанси та інвестиції Finance.ua і Minfin.com.ua. А її організатор – один з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.
За перші місця в 15 номінаціях боролися 32 банки нашої країни. Цього вечорар визначили і «кращу кредитну картку».
Як вибирали? На звання кращої кредитки були номіновані банківські картки класу classic або standart з встановленим кредитним лімітом (не овердрафт), що дозволяють клієнтам користуватися коштами банку, в рамках встановленого ліміту. Важливою умовою було те, що кредитна картка може бути оформлена будь-якому новому клієнту (який не є чинним клієнтом банку) без довідки про доходи.
Хто ж кращі з кращих? Третє місце в цій номінації здобув Forward Bank з кредитною карткою “КОКО КАРД”. Перевагами цієї кредитки названі кредитний ліміт до 100 000 грн (ліміт без довідки – до 50 000 грн), пільговий період до 90 днів, безкоштовне обслуговування і відсоток на залишок в 12%.

Замовити картку «КОКО КАРД» онлайн 💳

Кредитка від “monobank” стала другою після переможця. Картку високо оцінили за кредитний ліміт до 100 000 грн, пільговий період до 62 днів, безкоштовне обслуговування, комісію за зняття власних коштів 0,5% в будь-якому банкоматі, а також кешбек до 20% на певні категорії покупок.

Замовити картку monobank за допомогою Finance.ua

А перше місце і звання «кращої кредитної картки» на FinAwards 2020 дісталося кредитці “Універсальна” від ПриватБанку.
Головні переваги переможця:
  • кредит до 50 000 гривень;
  • 7% річних на залишок власних коштів;
  • пільговий період до 55 днів;
  • оформлення без довідок, потрібен тільки паспорт та ІПН.
Кредитну картку “Універсальна” можна замовити онлайн прямо на Finance.ua. 💳
Крім переможців у номінації «Краща кредитна картка» були і спеціальні нагороди від сайтів Finance.ua і Мінфін. Так, в номінації «найчесніша кредитна картка» перемогла кредитка під назвою “Зелена” від А-Банку. Її умови передбачають кредитний ліміт до 200 000 грн. Безкоштовне оформлення, обслуговування та інформування, кешбек до 20%, 10% на залишок особистих коштів. Також “Зелена” є першою в Україні вертикальною карткою з PayPass і чіпом. До речі, в каталозі Finance.ua теж можна її замовити.
Названо найкращу кредитну картку - FinAwards 2020 (фото)
А ось в номінації «Вибір клієнтів Finance.ua» на першому місці опинилася кредитка “Card Blanche White” від Ідея Банку. Саме її більше замовляли через каталог кредитних карток на порталі Finance.ua. Користувачі відзначили кілька її переваг, серед яких:
  • кредитний ліміт – 1 000 – 200 000 грн;
  • кешбек до 10%;
  • відсоток на залишок – 10%.

Замовити Card Blanche White за кілька кліків. Швидко і зручно

Названо найкращу кредитну картку - FinAwards 2020 (фото)
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас