Компанія SpaceX відклала запуск ювілейного корабля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія SpaceX відклала запуск ювілейного корабля

Технології&Авто
455
Компанія SpaceX відклала запуск наступного вантажного корабля Dragon на Міжнародну космічну станцію ​ & #8203; як мінімум на чотири дні, щоб замінити частину ракети Falcon 9.
Спочатку приватна космічна компанія планувала запустити космічний корабель Dragon з узбережжя Флориди в понеділок (2 березня), але тепер планує запуск 6 березня через побоювання щодо рухового клапана на верхньому ступені Falcon 9. Старт розпочнеться 6 березня об 11:50 за місцевим часом з космодрому 40 на станції ВПС США Кейп-Канаверал.
Вантажне судно Dragon перевозить понад 2540 кілограмів наукового обладнання, продуктів харчування та інших матеріалів для екіпажу експедиції 62, який складається з трьох осіб, на Міжнародній космічній станції. Представники NASA повідомили, що космічний корабель несе обладнання для різних космічних експериментів, “включаючи дослідження з вироблення частинок піни, утворення крапель води, кишечнику людини та інші передові дослідження”.
Місія під назвою CRS-20 ознаменує 20-й вантажний рейс SpaceX для NASA в рамках програми Агентства з комерційних поставок, в яку було вкладено кілька сотень мільйонів доларів.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас