Голова ФДМ пояснив, чому українці в п'ять разів бідніші за поляків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова ФДМ пояснив, чому українці в п'ять разів бідніші за поляків

Казна та Політика
10126
Польща зуміла забезпечити високий рівень доходів своїх громадян завдяки “інвестиційному меню”.
Про це в коментарі UBR.ua заявив голова Фонду державного майна (ФДМ) Дмитро Сенніченко в рамках форуму Level Up Ukraine, що пройшов у Києві.
Подібне “інвестиційне меню” пропонує і ФДМ, щоб залучити інвесторів, завдяки чому економіка пожвавиться і з’являться нові робочі місця.
“Чому сьогодны українець в середньому в 5-7 разів бідніший за середнього поляка? Тому що Польща свого часу зробила ці реформи, відкрила економіку, залучила інвестиції. Мета №1 приватизації – залучення інвесторів. Через пропозицію цього “інвестиційного меню” вони куплять якісь будівлі, наймуть працівників, працівники отримають заробітну плату, підуть куплять хліб, пекар заробить свої гроші. І таким чином відбувається пожвавлення економіки і створення конкуренції в Україні”, – розповів Сенніченко.

Довідка Finance.ua:

  • Мінімальна зарплата в Україні з 1 січня 2020 року становить 4723 грн (близько 170 євро). Це на 550 грн вище, ніж у 2019 році.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн

За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас