Hyundai представив оновлений i30: що змінилося (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai представив оновлений i30: що змінилося (фото)

Технології&Авто
3735
Компанія Hyundai представила оновлену лінійку i30. Хетчбек, фастбек і універсал отримали нові бампери і оптику, 10,25-дюймову мультимедійну систему, помірно-гібридні силові установки і літровий турбомотор. Крім того, з рестайлінгом «підігріте» виконання N Line з’явилося у двохоб’ємного кузова.
Рестайлінгові Hyundai i30 N Line отримали нову оптику з V-подібним малюнком діодів (але позбулися денних ходових вогнів в передньому бампері), отримали нову радіаторну решітку, доопрацьований дифузор і колісні диски з алмазним напиленням діаметром до 18 дюймів.
Тепер в сімействі N Line є не тільки хетчбек і фастбек, але й універсал.
Hyundai представив оновлений i30: що змінилося (фото)
Слідом за “молодшим” Hyundai i20 сімейство i30 відзначилося 10,25-дюймовим тачскріном мультимедійної системи. Безальтернативні аналогові шкали поступилися місцем опціональній віртуальній “приладці” c 7-дюймовим дисплеєм. Розважальний комплекс як і раніше не об’єднаний в єдиний кластер з приладовою панеллю, але сумісний з Android Auto і Apple CarPlay.
Hyundai представив оновлений i30: що змінилося (фото)
Також з’явилася бездротова зарядка для телефонів. З рестайлінгом гаму силових агрегатів повністю переглянули: в Європі базові i30 оснастили 1,5-літровим «атмосферником» DPi на 110 кінських сил у поєднанні з 6-ступінчастою «механікою». Більш потужний двигун-120-сильну “турботройку” T-GDi об’ємом 1,0 літра — можна опціонально оснастити 48-вольтовою помірно-гібридною системою.
На вершині гами – Нова “турбочетвірка” T-GDi потужністю 160 кінських сил, яка електрифікована за замовчанням. Бензинові мотори об’ємом 1,4 літра з лінійки виключені. Дизель 1.6 CRDi тепер доступний тільки в двох варіантах форсування – на 115 і 136 кінських сил, причому для більш потужної версії зроблено гібридне доповнення. Всі двигуни, крім базового бензинового, поєднуються з 6-ступінчастою «механікою» або 7-діапазонним «роботом» з подвійним зчепленням. Для гібридних версій доступна Ручна 6-швидкісна коробка передач iMT з функцією переривання зв’язку між двигуном і трансмісією при відпущеній педалі газу.
Прем’єра рестайлінгових i30 пройде на Женевському автосалоні через тиждень. Ціни і дату початку продажів на ключових ринках оприлюднять пізніше. Трохи пізніше буде розкрита оновлена “заряджена” версія i30 N.
За матеріалами:
motor.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас