Samsung анонсувала новий чіп для захисту даних (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung анонсувала новий чіп для захисту даних (фото)

Технології&Авто
544
До сучасних смартфонів висуваються суворі вимоги безпеки. І багато пристроїв вже мають апаратне шифрування для захисту конфіденційної інформації. Сьогодні компанія Samsung представила нову розробку: чіп S3K250AF і оптимізоване ПЗ, яке забезпечує безпеку особистих даних в ізольованому сховищі.
Південнокорейський гігант електроніки представив рішення «під ключ» Secure Element для мобільних пристроїв, сертифіковане за стандартом Common Criteria Evaluation Assurance Level 5+. У Secure Element (SE) використовується комбінація з мікросхеми безпеки S3K250AF і оптимізованого програмного забезпечення для захисту важливих даних в ізольованому сховищі.
Samsung анонсувала новий чіп для захисту даних (фото)
У чіпі надійно зберігається така інформація, як PIN-коди, паролі, відбитки пальців, сканування облич, облікові дані і багато іншого. Ця інформація записується безпосередньо в пам’ять SE, і доступу до неї немає навіть у ОС смартфона. Тому якщо «операційка» пристрою заражена якимось шкідливим додатком, шахраї не матимуть доступу до особистих даних. Чіп спілкується з платіжними терміналами безпосередньо, а також пропонує захист від лазерних атак, збоїв живлення та зворотного інжинірингу. Крім того, Secure Element дозволяє управляти невдалими спробами і запобігати повторним атакам, приймаючи в якості справжнього тільки останній запит аутентифікації.
«Ефективні заходи безпеки стали ключовою особливістю сучасних «розумних» пристроїв, оскільки в них зберігаються ключі до особистих даних користувачів, пов’язаних з такими сервісами, як хмарні сховища і фінансові інструменти», – каже старший віце-президент System LSI Samsung Electronics Донхо Шин.
Samsung повідомила, що чіп перебуває в масовому виробництві і вже використовується в лінійці Galaxy S20. Крім того, інші виробники також можуть використовувати Secure Element в своїх продуктах.
За матеріалами:
4pda
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас