Foxconn запропонував новим співробітникам бонус в $1000 для відновлення роботи заводу в Китаї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Foxconn запропонував новим співробітникам бонус в $1000 для відновлення роботи заводу в Китаї

Світ
709
Тайванська компанія Foxconn, найбільший контрактний виробник споживчої електроніки і фактичний виробник левової частки пристроїв Apple, пропонує бонус до 7 тис. юанів ($996) понад звичайну зарплату кожному новому співробітнику заводу в Чженчжоу (провінція Хенань в Китаї), щоб швидше відновити обсяги виробництва після нещодавнього закриття через спалах коронавірусу.
Про це китайському виданню China Star Market розповіло джерело в відділі кадрів Foxconn, пише Technode.
Як відомо, раніше уряд Китаю прийняв рішення закрити місцеві виробничі підприємства на півтора-два тижні в рамках боротьби з поширенням нової коронавірусної інфекції SARS-CoV-2 (2019 nCoV), що призводить до пневмонії COVID-19. Поки повністю зупинити поширення не вдалося, але з кожним днем ​​фіксується все менше нових випадків захворювання і китайська промисловість потроху відновлюється після вимушеної зупинки. Чженчжоу розташований приблизно в 500 км від міста Ухань – епіцентру поширення коронавірусу.
Як повідомляє джерело, додатковий грошовий бонус виплачується двома частинами: за перші 35 днів виплачують 3 тис. юанів, а решту 4 тис. юанів – після 60 днів роботи на фабриці.
За словами співрозмовника видання, зараз на Foxconn працює 20-30 тисяч осіб. Водночас в кращі часи, за даними китайських ЗМІ, в штаті налічувалося 450 тис. осіб.
У Foxconn заявили, що не коментують роботу окремих підприємств, але при цьому підтвердили, що набирають працівників для нарощення темпів випуску продукції.
Як зазначає Technode, зараз місцева влада зі свого боку робить все можливе, щоб допомогти заводам якомога швидше відновити колишні темпи випуску продукції. Щоб допомогти робітникам повернутися в виробничі локації, чиновники організовують рейси поїздів, автобусів і літаків.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас