Honor анонсував європейські продажі ноутбуків MagicBook — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honor анонсував європейські продажі ноутбуків MagicBook

Фондовий ринок
512
Разом зі смартфонами Honor View 30 Pro і Honor 9X Pro бренд Honor, що належить Huawei, оголосив про швидкий випуск в Європі ще кількох новинок. Йдеться про компактні ноутбуки Honor MagicBook 14 і MagicBook 15, які оснащуються екранами діагоналлю 14 і 15,6 дюйма відповідно, а також повністю бездротові навушники Honor Magic Earbuds.
Honor анонсував європейські продажі ноутбуків MagicBook
Ноутбуки Honor MagicBook 14 і MagicBook 15 вирізняються тонкими металевими корпусами, дисплеями з тонкими рамками, які займають 90% кришки, APU Ryzen 5 3500U і Ryzen 7 3700U з графічними процесорами Vega 8 і Vega 10, а також наявністю модифікацій з ОС Linux замість Windows 10. Знову наводити їхні повні характеристики особливого сенсу немає, ми дуже детально розповідали про ці моделі під час китайської прем’єри в минулому році. Ноутбуки MagicBook 14 і MagicBook 15 з’являться в Європі в кінці березня за ціною від €599. На жаль, подробиць про терміни наявність та вартість для українського ринку поки немає.
Що стосується TWS-навушників Honor Magic Earbuds, вони виступають прямим конкурентом Samsung Galaxy Buds Plus і Apple AirPods Pro. Причому схожість в дизайні – не єдине, що ріднить Honor Magic Earbuds і продукт купертинівського гіганта. Новинка Honor також може похвалитися технологією активного шумозаглушення – за її роботу відповідають три незалежні мікрофони. А активне шумозаглушення не використовується. Правда, працює воно тільки під час голосових дзвінків, тоді як в режимі відтворення музики шумозаглушення не використовується.
Навушники Honor Magic Earbuds виконані в ергономічному корпусі обтічної форми з виступаючими насадками. Виробник запевняє, що вони відмінно підійдуть для занять спортом і не підведуть навіть у найскладніших умовах, наприклад, в спортзалі, в метро або в салоні літака.
У навушниках використовуються 10-мм динамічні випромінювачі, а передача аудіо йде по Bluetooth 5.0. Габарити і вага навушника – 1,8х23,7х19,8 мм і 5,4 г, футляра – 80,7х35,4х29,2 мм і 51 г.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас