Huawei представила новий флагманський смартфон з гнучким екраном (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei представила новий флагманський смартфон з гнучким екраном (фото)

Особисті фінанси
1079
Huawei представила свій другий за рахунком флагманський смартфон з гнучким екраном – Mate Xs. В розкладеному вигляді пристрій перетворюється на планшет з діагоналлю екрана 8 дюймів.
Компанія назвала дизайн свого нового мобільного телефона Falcon Wing (“Крило сокола”). Вона виготовила дисплей із застосуванням своєї “фірмової техніки” – два шари з полііміду скріплюються за допомогою прозорого клею. Huawei запевнила, що цей матеріал забезпечує високу якість зображення, насиченість кольору і яскравість екрана. При цьому зберігається міцність дисплея.
Huawei Mate Xs в складеному вигляді являє собою потужний смартфон з двома екранами – 6,6-дюймовим основним і 6,38-дюймовим додатковим.
Смартфон працює під управлінням чіпсету Huawei Kirin 990 5G. SoC включає в себе 8-ядерний центральний процесор, що складається з двох супервеликих і двох великих ядер Cortex-A76 і чотирьох Cortex-A55, що працюють на базовій частоті 2,86 ГГц. Обробку графіки забезпечує 16-ядерний графічний процесор Mali-G76.
Huawei представила новий флагманський смартфон з гнучким екраном (фото)
Huawei Mate Xs
Huawei Mate Xs оснащений системою Quad-камер SuperSensing Leica з 30-кратним гібридним зумом, розміщеною уздовж бічної панелі смартфона. Вона включає:
  • 40-мегапіксельну основну камеру (ширококутна діафрагма f/1.8);
  • 16-мегапіксельну ультраширококутну камеру (діафрагма f/2.2);
  • 8-мегапіксельну телефотокамеру (діафрагма f/2.4, OIS);
  • камеру 3D Depth Sensing.
Huawei представила новий флагманський смартфон з гнучким екраном (фото)
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас