Глава "Київавтодору" став заступником Віталія Кличка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава "Київавтодору" став заступником Віталія Кличка

Казна та Політика
470
Розпорядженням Київського міського голови Віталія Кличка на посаду заступника голови КМДА призначений Олександр Густєлєв, який донині керував комунальним підприємством “Київавтодор”.
Про це повідомили в прес-службі КМДА.
Олександр Густєлєв – заслужений будівельник України, дійсний член (академік) Транспортної академії України, дійсний член (академік) Академії будівництва України.
Народився 6 вересня 1971 року. Починав кар’єру слюсарем Харківського заводу тракторних самохідних шасі. Але вже в нульові працював на різних керівних посадах в автодорожніх підприємствах. У 2011-2013 роках – голова правління Черкаського асфальтобетонного заводу. У 2014-2015 роках – заступник генерального директора комунальної корпорації “Київавтодор”, яку очолив у квітні 2015 року.
Густєлєв – автор і співавтор низки наукових робіт, в тому числі 1 монографії, 4 патентів на винахід, статей в науково-технічних збірниках “Автомобільні дороги і дорожнє будівництво” і “Дороги і мости”, матеріалах польського дорожнього конгресу (proceedings 1 st polish road congress “Better road-better life”), матеріалах міжнародних науково-технічних конференцій.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас