Перший 5G-смартфон HTC вийде до кінця 2020 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перший 5G-смартфон HTC вийде до кінця 2020 року

Фондовий ринок
398
Генеральний директор HTC Ів Метр (Yves Maitre) розповів про плани компанії з розвитку бізнесу в поточному році: пріоритетами стануть технології мобільного зв’язку п’ятого покоління (5G) і системи віртуальної реальності (VR).
Зокрема, до кінця 2020-го тайванська HTC, котра переживає складні часи, має намір випустити свій перший 5G-смартфон. Подробиці про апарат поки, на жаль, не розкриваються.
Водночас було сказано, що НТС планує тісно співпрацювати з Qualcomm. А це означає, що перші 5G-смартфони НТС, найімовірніше, будуть використовувати апаратну платформу Snapdragon.
Що стосується VR-напрямку, то компанія має намір розвивати як апаратні рішення, так і супутнє програмне забезпечення. Крім того, будуть проектуватися пристрої розроблені й, можливо, змішаної реальності.
В цілому, НТС робить ставку саме на 5G і VR: очікується, що ці напрямки допоможуть компанії подолати фінансову кризу. Наразі продажі смартфонів HTC зовсім невеликі, а проекти з розвитку блокчейн-технологій не приносять особливих результатів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас