У Peugeot з'явився новий пікап (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Peugeot з'явився новий пікап (фото, відео)

1199
Компанія Peugeot знову зайшла в сегмент пікапів-однотонників з новою моделлю Landtrek, розробленою спільними зусиллями з китайським партнером марки. Новинку запропонують у версіях з одинарною або подвійною кабіною, бензиновими і дизельними двигунами, а також заднім або повним приводом.
Новий Peugeot Landtrek є перелицьованим китайським пікапом Changan Kaicheng F70, який в Піднебесній продається з осені минулого року. Машини, по суті, відрізняються лише оформленням передньої частини кузова, декором і логотипами. «Лендтрек» запропонують як шасі з кабіною, одинарною або подвійноюї, а ще в комерційному варіанті з нафарбованими бамперами і в «багатофункціональній» версії для особистого користування.
 

Фото: motor.ru
У довжину пікап з одинарною кабіною – 5,39 метра, з подвійною – 5,33 метра. Ширина в обох випадках однакова – 1,92 метра. Залежно від версії в машину поміщається два або три європалети; загальна вантажопідйомність становить до 1,2 тонни. Peugeot Landtrek здатний буксирувати причепи масою до 3,5 тонни; комерційний варіант вантажівки не має задніх бамперів, завдяки чому дверцята платформи відчиняються на 180 градусів.
 
Гамма двигунів Peugeot Landtrek складається з дизеля 1.9 потужністю 150 кінських сил (350 Нм), сполученого з шестиступінчастою “механікою” Getrag, і бензинового турбомотора 2.4, що видає 210 сил і 320 Нм моменту. Він може працювати в парі з «механікою» або шестидіапазонним автоматом Punch Powerglide зі спортивним і Eco режимами роботи. Привід задній або повний, що підключається, зі знижуючим рядом трансмісії і електронним блокуванням диференціалу eLocker.
У Peugeot з'явився новий пікап (фото, відео)
Дорожній просвіт «Лендтрека» становить 214-235 міліметрів. Пікап легко долає 600-міліметрові броди; кути в’їзду і з’їзду складають 29 (30) і 27 (26) градусів відповідно. Кут рампи – 25 градусів.
До списку оснащення Peugeot Landtrek входить двозонний клімат-контроль, медіакомплекс з 10-дюймовим дисплеєм, підтримкою Apple CarPlay/Android Auto і 10-гігабайтним жорстким диском. За безпеку відповідають системи стабілізації (в тому числі причепа) і антипробуксовки, а також помічник при спуску і система кругового огляду з позашляховою камерою в бічному дзеркалі з боку пасажира.
У Peugeot з'явився новий пікап (фото, відео)
Новий Peugeot Landtrek спершу з’явиться в країнах Латинської Америки і Африки, а потім вийде на інші ринки. Європейським покупцям пікап чекати не варто.
За матеріалами:
BIN
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас