Вісім українських стартапів отримали від держави майже 9 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вісім українських стартапів отримали від держави майже 9 млн грн

Фондовий ринок
424
Вісім українських стартапів, яких визначив Український фонд стартапів в ході конкурсу, отримали від держави сумарно близько 9 млн грн у вигляді seed- і pre-seed-грантів.
Seed-гранти по $50 тис. (1 млн 250 тис.), зокрема, отримали стартапи AeroDrone (комплексні рішення на базі безпілотних літаків); GeoDesign info (аналітичний онлайн-центр); BIOC (технологія нанополімерізації для отримання біопластика); FieldBI (аналітично-експертна система для стейкхолдерів ринку); “Правомен” (автоматизований помічник з побутових юридичних питань для допомоги населенню); Framiore – (бренд одягу з власним R&D-центром з розробки інноваційних виробів і технологій).
У свою чергу pre-seed гранти по $25 тис. (625 тис. грн) отримали: Pytag (торгово-аналітична платформа для торгівлі зерном) і BioBin (мобільний додаток для кращого впливу на навколишнє середовище).
“Для нас Фонд стартапів є пріоритетним проєктом, який ми як уряд робимо в першу чергу. Тому ми стартували рано настільки, наскільки могли це організувати. Перший конкурс – завжди виклик, і цей перший конкурс показав, що держава також може задавати стандарти, які формують довіру”, – сказав Гончарук під час церемонії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас