Аеропорт "Київ" підтримує ініціативу Мінінфраструктури щодо єдиної ставки за аеронавігаційне обслуговування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аеропорт "Київ" підтримує ініціативу Мінінфраструктури щодо єдиної ставки за аеронавігаційне обслуговування

Фондовий ринок
141
Аеропорт “Київ” ім. Ігоря Сікорського (Жуляни) підтримує позицію Міністерства інфраструктури України щодо створення рівних умов та встановлення єдиної ставки за аеронавігаційне обслуговування для всіх аеропортів країни.
Як пояснюється на сторінці аеропорту в Facebook, Мінінфраструктури наказом №415 від 4 червня 2019 року “створило більш привабливі умови співпраці з авіакомпаніями для міжнародного аеропорту “Бориспіль”.
Згідно з повідомленням, оплата за послуги з аеронавігаційного обслуговування для “Борисполя” становить EUR210, для інших аеропортів – майже вдвічі вище (EUR411).
“Диференційовані тарифи за аеронавігацію стримували розвиток регіональних аеропортів. Найбільше негативного впливу відчув на собі міжнародний аеропорт “Київ” ім. І. Сікорського, який розташований в одному з “Борисполем” аеровузловому районі. Нерівні умови на ринку штучно знижують привабливість столичного аеропорту для авіаперевізників”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас