Електрокар Tesla включили в список найкращих авто року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Електрокар Tesla включили в список найкращих авто року

Технології&Авто
411
Згідно зі звітом Consumer Reports, Tesla Model 3 входить в десятку найкращих покупок серед автомобілів в 2020 році.
“Некомерційна організація опублікувала список найкращих автомобілів року, куди увійшла найдоступніша модель електрокара Tesla поряд з автомобілями таких автовиробників, як Toyota, Subaru, Honda, Kia і Lexus”, – йдеться в повідомленні.
Відзначається, що Model 3 разом з LexusRX і Toyota Supra були обрані в категорії від 45 тисяч доларів до 55 тисяч доларів. Фахівці Consumer Reports похвалили Model 3 за “захоплюючий досвід водіння” і “вражаючу керованість”, яка дає відчути себе немов за кермом спортивного автомобіля. Вони трохи дорікнули йому за жорстку їзду в цілому, але сказали, що це компенсується екологічністю і великим запасом ходу.
У Consumer Reports стурбовані тим, що автопілот не вимагає від водія постійної участі в управлінні автомобілем, що є проблемою безпеки. Tesla завжди позиціонувала свій автопілот як систему допомоги водієві, який повинен бути готовий в будь-який момент взяти на себе керування автомобілем. Однак критики компанії вважають, що його реалізація призводить до зловживання системою автопілотування і до неуважності на дорогах. Проте, незважаючи на це, Model 3 все ж таки отримав рекомендації Consumer Reports. Tesla також посіла 11 (з 33) місце в загальному рейтингу автомобільних брендів, піднявшись на вісім позицій в порівнянні з минулим роком.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас